Xinquan
fou

tala fou

Xinquan: Faʻamalamalamaina lou Avanoa i le Malamalama Acrylic

Vaʻai faalemafaufau i se lalolagi e faʻapitoa ai mea masani, lea e liua ai le faigofie i le faʻapitoa, ma o loʻo faʻafetaui ai galuega faʻalelei.Faʻafeiloaʻi i le lalolagi o Xinquan, o se faʻailoga o loʻo toe faʻamalamalamaina le faʻaogaina o le acrylic i le teuteuga o fale.

Acrylic, e taʻua foi o le plexiglass, o se mea faʻapitoa e iloa mo lona manino manino ma le tumau.I Xinquan, matou te faʻaogaina le gafatia o lenei mea e fai ai mea teuteu fale e le gata e aoga ae faʻapitoa foi i le vaʻaia.

O la matou aoina e aofia ai le tele o oloa, mai meaafale faʻalelei i mea teuteu lavelave.O oloa ta'itasi ua faia ma le toto'a ina ia fa'ailoa mai ai le matagofie fa'apitoa o le acrylic.O le taunuuga?O mea teuteu e faʻaopoopoina ai se paʻi o le matagofie i soʻo se avanoa latou te teuteuina.

O se tasi o vaega iloga i la matou aoina o le Xinquan Acrylic Coffee Table.Faatasi ai ma ona laina mama ma mamanu manino, o lenei laulau o se faʻafefiloi atoatoa o le minimalism ma le faʻaonaponei.E le na o se meafale;o se talanoaga amata.

Ae o Xinquan e le na o oloa;e uiga i aafiaga.Matou te talitonu o fale uma e tulaga ese, ma e tatau foi ona faʻapea ona teuteu.O le mea lena matou te ofoina atu ai filifiliga faʻapitoa mo a matou tagata faʻatau.E mafai ona e filifilia le tele, foliga, ma le lanu o au mea teuteu acrylic.Faatasi ai ma Xinquan, o loʻo ia te oe le saʻolotoga e mamanuina ai lau lava teuteuga.

I Xinquan, matou te tuuto atu i le faʻaauau.Matou te maua mai a matou acrylic mai tagata faʻatau oloa o loʻo tausisi i tulaga faʻapitoa o le siosiomaga.E le gata i lea, o la matou gaosiga o gaosiga ua mamanuina e faʻaitiitia ai otaota ma faʻaitiitia ai a matou tulagavae kaponi.

I se lalolagi e masani ona fesoʻotaʻi ai le teuteuga o fale ma le faʻafefe, Xinquan o se manava o le ea fou.Matou te tuʻufaʻatasia sitaili, faʻatinoga, ma le faʻaauau e fatu ai oloa e le gata ina matagofie ae faʻapea foʻi ona faʻatatau.

O potu moe e iai loke fa'akomepi mo aiga
Kapoti fa'apitoa fa'akomepiuta ma loka mo mea taugata
Fa'ailoga fa'amau ma fa'avae laupapa mo fa'avaa ata o le fale

Taimi meli: Iuni-14-2024